Zwemmen in de Hanzeborg

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

 

Zwembad Hanzeborg

De Hanzeborg beschikt over een verwarmd zwembad van 8 x 12 meter met diverse aanpassingsmogelijkheden: een beweegbare bodem zodat de diepte ingesteld kan worden, een speciale zwemtrap om gemakkelijk in het extra warme water te komen, liften, invalidentoilet en douche etc.

Dit zwembad wordt door verschillende groepen en organisaties gebruikt voor bijvoorbeeld zwemles aan kleine groepjes kind. De verhuur van het zwembad verloopt niet via Woonzorg Flevoland. Woonzorg Flevoland organiseert wel voor ouderen wekelijkse gym- en floatactiviteiten in het zwembad. De activiteiten worden begeleid door deskundige fysiotherapeuten en zorgmedewerkers.

Floaten in de Hanzeborg

In het zwembad van de Hanzeborg organiseert Woonzorg Flevoland wekelijks floaten. floaten betekent letterlijk ‘drijven’ en is een ontspannende zwemactiviteit. Woonzorg Flevoland heeft deze activiteit enige jaren geleden speciaal ontwikkeld voor haar cliënten, mantelzorgers en mensen die optimaal willen ontspannen.

Bekijk het onderstaande filmpje voor een impressie of download het informatieblad

Terug naar de Hanzeborg

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8